Dragostea.





Dragostea este un sentiment complex, manifestat prin afecţiune puternică. Definirea sa este un demers dificil, cauzat de complexitatea manifestării sale, dar şi de diversitatea legăturilor afective cuprinse de acest termen



   Cateva poze luate de pe google..care, dupa parerea mea, sunt extraordinar de frumoase. 
  Dragostea nu este geamătul muribund al unei viori îndepărtate - este scârţâitul triumfător al unui arc.
 Dragostea adevărată este ca o fereastră luminată într-o noapte întunecată. Dragostea adevărată este o linişte înflăcărată.

 Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Dragostea înseamnă să îţi dai inima şi sufletul întreg celui care ţi le va zdrobi.
 Dragostea adevărată este o limbă pe care surzii o pot auzi şi orbii o pot vedea.
 Dragostea nu este asemănarea dintre două persoane, ci misterul dintre ele.
 Dragostea este o fiinţă sălbatică. Când încercăm să o ţinem în frâu, ne distruge. Când încercăm să o închidem, ne înrobeşte. Când încercăm să o înţelegem, ne tulbură.
 Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins.
Dragostea este energia care se extinde, se deschide, trimite departe, stă pe loc, scoate la iveală, împarte cu alţii, vindecă.





2 comentarii:

Saiko Chan spunea...

Doamne... Dragostea asta... Nu mă pot exprima aşa cum aş vrea...
Totuşi, prea multă dragoste strică dar este pur şi simplu de necontrolat... Bravo ţie că iubeşti... Să fiţi fericiţi muuult timp! >:d<

Deey.Skii. spunea...

Mersi , mersi ^^

Trimiteți un comentariu