TANANANAAA!!!


Deci in ziua de azi nu mă surprind prea multe :-j. Sunt cam...idk :-??, uneori ilogică..alte ori tampită xDD.Dar cum naiba să poţi crede, ca baiat, ca esti comparabil cu o fata? OMFG >.<! 

     Să.i spună cineva!! Sa.l trezească la realitate!

Daddy...ur stupid xDD.

  Bhăiii...deci copilul ăla poate fii asa prost!!!!

Dacă tot te crezi aşa destept... De ce nu repari tu ce a gresit zeul ? ia demonstrează-i cum se face o lume adevarată ,perfectă ? ori esti rau ca nu vrei sa faci sa dispară imperfectiunea si suferinta din lume recreând-o tu aşa cum ar trebui, ori toată puterea ta se rezumă la dat din gură?

Şi sigur mi.ar răspunde...: Dar cine ma crezi? Buricul pamântului?? 
Dar eu....cu replică ca de obicei...:Cum, tu ai o minte perfecta care analizează intregul univers dar in acelaşi timp eşti impotent să schimbi ceva in acest univers? oare nu eşti la fel de impotent şi in analiză ? căci o lume imperfectă inseamnă si o minte imperfectă . deci mintea ta imperfectă spune "Dumnezeu e imperfect!". inseamnă ca o minte perfectă (nu e cazul tau) ar fi spus opusul. ce ti-e si cu logica atee.:-j 
             Dar.....Nu am suficientă imaginaţie (a se citi nu halucinez suficient) incât să inţeleg din ce aberezi tu zi de zi...dar totuşi,copile, pentru mine u r like a problem-solving strategy.Şi asta-mi aduce aminte de macroevolutionism (atom -> celulă -> maimută ->om ). xDD

Dar prostu.i prost :-j.Ce să.i ceri cand viaţa lui se rezumă la omucideri? Şi tragediii.. :))? 

 Băăă eşti prostt!!! In direct şi in reluaree!!! 

 Eşti ca o curcăăă. Eşti departe sub imperfectiune bhăăă!!Te inseli amarnic!!!Ia intreabă o curcă la ce foloseste semanatoarea şi plugul din curte ? iţi va raspune că alea sunt pentru a dormi ea noaptea cocotată pe ele. tu dacă nu stii scopul pentru care a fost creată aceasta lume vei raspunde ca si curca. dar Cel care a facut aceasta lume ne-a spus si scopul ei( stia ca singuri nu am fi ajuns la acest adevar ,dovadă sunt ateii care vor numai prin mintea lor să priceapa lumea si nu inteleg nimic). 


Hahaa!!!Eşti ca "Fataa cu găleataa" doar că varianta masculină.


Şi oricat aş vrea sa continui postul mă abţin.Nu vreau sa se aflee pentru cinee e.

Dar aşa, cu dedicaţiieee, pentruu hypyott măăă. :-j.Cine cunoaşte,ştie xP.

            P.S: Cu drag, Deea :*:*:*!



2 comentarii:

^__^Adiii spunea...

Frumosss=))))
Fac si eu ca Mircea Badea:Superb,superb,superb!:)
Mda.Ce sa`i ceri ma fimeo:-j.

Deey.Skii. spunea...

Copil cu minteaa cacarezee xDD.Boschete cu chip uman.Tampit ilogic si prost!

Si sti de ce comentam si dezbatem subiecte proaste ca acest fenomen pe cale de aparitie?
Ca ne place!!Ne place ,ne place place place place.

Trimiteți un comentariu